У Криму суд не прийняв скаргу Умерова щодо права на захист

Дата: 07 Лютого 2017
A+ A- Підписатися

Верховний суд окупованого Криму повернув апеляційну скаргу заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова на рішення суду, яким дозволено провадження слідчих дій щодо адвоката Миколи Полозова.

Про це Умеров повідомляє у Facebook.

“Верховний суд Криму повернув мою апеляційну скаргу на постанову Київського районного суду м. Сімферополя від 13 грудня 2016 р., якою дозволено провадження слідчих дій щодо адвоката Полозова щодо моєї кримінальної справи… Не стали навіть розглядати…”, – пише він.

За словами Умерова, розгляд апеляції самого Полозова призначено на 14 лютого.

“Свідок у справі не може бути адвокатом по цій же справі… Ілюзій не будуємо, але захищатися будемо…”, – зазначив також Умеров.

Нагадаємо, 25 січня у Сімферополі співробітники ФСБ затримували для примусового допиту адвоката Миколу Полозова, який захищає у суді інтереси заступників голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова.

У листопаді 2016 року Полозов заявляв, що слідчий ФСБ у справі Умерова, якого РФ звинувачує в “сепаратизмі”, намагається усунути його з процесу, перевівши в статус свідка і домагаючись допиту адвоката.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter