У Криму підпалюють об’єкти кримськотатарських підприємців

Дата: 28 Квітня 2015
A+ A- Підписатися

Правозахисник повідомляє, що за кілька днів на півострові кримським татарам підпалили готель, кафе та автомобілі.

Координатор Комітету із захисту прав кримськотатарського народу, член Меджлісу Ескендер Барієв на своїй facebook-сторінці повідомляє про те, що в Криму підпалюють комерційні об’єкти кримськотатарських підприємців.

Протягом останніх кількох днів у селі Рибаче (Алушта) підпалили 7 приватних комерційних об’єкти: готель, кафе” Ай-Петрі “, кафе “Уют”, торгівельний павільйон, торгівельні точки і 4 автомобілі, що належать підприємцям – кримським татарам“, – написав Барієв.

Офіційні повідомлення від правоохоронців Криму за даними фактами відсутні.

Як повідомляв портал “Крим. Реалії”, в минулі вихідні в Бахчисарайському районі, за інформацією Духовного управління мусульман Криму, “коктейлями Молотова” закидали мечеть.

Нагадаємо, у Кримській польовій місії з прав людини повідомляли, що “кримська самооборона” діє за підтримки кримської влади, є свідчення причетності представників цього нелегального збройного формування до викрадення, вбивств і тортур кримськотатарських та українських активістів, перешкоджання діяльності журналістів, нападів на храми Української православної церкви Київського патріархату, обшуків в мечетях, медресе, будинках лідерів кримських татар, захоплень об’єктів приватної власності.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter