У Харкові міліція побила темношкірого студента

Дата: 05 Вересня 2015
A+ A- Підписатися

У спальному районі міста міліціонери запитали документи у двох іноземних студентів, а потім почали бити одного з них.
 
Як повідомляє місцевий портал “Городской Дозор“, двоє іноземців сиділи на зупинці громадського транспорту на перетині вулиць Гвардійців Широнінців і Героїв Праці в спальному районі Салтівка. До них підійшли двоє міліціонерів і попросили показати документи, після чого міліціонер почав бити одного зі студентів. Хлопця заштовхали в машину, в тому числі і ногами.
 
Дії міліціонерів зняв на відео харків’янин Кирило, який в цей час був на тій самій зупинці.

Вони взяли його студентський і сказали, що це не документ. Темношкірий запитав: “Як це не документ?”, і почав пояснювати, що йому його в інституті видали і сказали, що документ. Міліціонер дав йому по обличчю і сказав: “Вгамуйся”, – розповів кореспонденту “Городскому Дозору” очевидець Кирило.
 
При цьому міліціонери стверджували, що іноземець п’яний, та говорили йому наступне: “Ти що, забувся трохи, га?”, “Взагалі вже оборзіли чи що?” і “Ти у мене зараз сцятися будеш, гнидо”.
 
За словами Кирила, після цієї фрази він вступився за іноземних студентів і попросив міліціонерів показати документи.
 
“Саме через цю фразу я і почав розмовляти з ними – злякався за хлопців“, – пояснює Кирило.
 
Тільки завдяки втручанню очевидців міліціонери відпустили студентів, один з правоохоронців пред’явив документи.
 
Іноземець хотів прямо на місці скласти заяву, але міліціонери відповіли, що у них скінчилися бланки. Він написав заяву наступного дня і зняв побої.
 
Прес-служба ГУМВС України в Харківській області повідомила, що проводиться службова перевірка інформації про цей випадок, яка з’явилася в деяких ЗМІ, і громадськості обов’язково повідомлять про результати цієї перевірки.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter