У Дніпропетровську працює нова патрульна поліція

Дата: 17 Січня 2016
A+ A- Підписатися

У Дніпропетровську присягу склала нова патрульна поліція.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“Сьогодні в 11:00 на фестивальному причалі в Дніпропетровську склали присягу Україні нові патрульні поліцейські”, – написав Арсен Аваков.

У Дніпропетровську працюватиме 950 патрульних поліцейських, які, як твердить міністр, пройшли “жорсткий відбір” із понад 8 тисяч кандидатів.

У складі патрульних 23% – жінки, 86% мають вищу освіту, 13% раніше служили в органах МВС, а кожен десятий – учасник АТО, зауважив міністр.

Керувати дніпропетровським патрулем буде старший лейтенант поліції Володимир Богоніс, який служив у батальйоні МВС “Дніпро-1”.

Дніпропетровськ став дев’ятим містом, у якому запрацювала патрульна поліція. Наступними будуть Івано-Франківськ (30 січня), Херсон (6 лютого), Вінниця (14 лютого), Чернігів (21 лютого), Кременчук (27 лютого). Потім – Черкаси, Полтава, Житомир, Чернівці, Рівне, Бориспіль, Запоріжжя, Тернопіль, Слов’янськ-Краматорськ, Кіровоград, Кривий Ріг, Сєверодонецьк-Лисичанськ-Рубіжне, Маріуполь і Суми.

Як повідомлялось раніше, правоохоронці Києва та області повинні пройти атестацію до Національної поліції до кінця січня.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter