У Ялті чоловік на смерть забив подружжя з Дніпра за те, що вони називали Крим українським

Дата: 02 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

У місті Ялта, яке розташоване на території тимчасово окупованого Криму, росіянин жорстоко вбив подружжя з Дніпра – він забив людей до смерті деревʼяною битою. Причиною цього стали проукраїнські погляди пари на російську агресію. 

Про це пише “Фокус” із посиланням на російське медіа Baza.

Фото: Інформатор

Вбивство сталося 29 вересня. Чоловік прийшов додому до 66-річного Володимира і 58-річної Вікторії з Дніпропетровської області та забив їх битою до смерті. Перед цим він також обшукав будинок.

Відео вбивства зʼявилося в соціальних мережах. 

Пізніше російська поліція затримала 60-річного чоловіка, на імʼя Шавкат. Він зізнався в скоєнні злочину, заявивши, що подружжя називало Крим українським, а також погано відгукувалося про Росію та її владу, тому він вирішив їх убити.

Крім цього, на сайті слідчого комітету РФ зазначається, що подружжя вбив різнороб, який доглядав за їхнім гостьовим будинком. Чоловіка затримали в Судаку, йому готуються повідомити про підозру в скоєнні подвійного вбивства.

“Під час міжособистісного конфлікту працівник завдав битою численних ударів по голові жінці та чоловіку, після чого перемістив їхні тіла в підвал”, – зазначили в російському відомстві.

Нагадаємо, що в Норвегії в готелі для українських біженців жорстоко вбили 30-річну громадянку України. Вбивство сталося в готелі Magic Hotel Solheimsviken неподалік центру Бергена, де проживають біженці з України. З жінкою в готелі жила її дитина, але невідомо, чи перебувала вона з матірʼю в момент убивства.

Поранену жінку виявили співробітники готелю. Її знайшли в одному з номерів. Медики намагалися врятувати українку, проте через півтори години вона померла від отриманих травм. У поліції Норвегії відмовилися коментувати інцидент і подробицями щодо того, чим саме вбили жінку, не ділилися, наголошуючи, що триває розслідування. 

Чоловік, якого підозрюють у вбивстві, був партнером убитої жінки та батьком дитини. Він родом з Азербайджану. У четвер обвинуваченому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Він свою провину категорично заперечує, проте поліція стверджує, що в них є докази його причетності до розправи. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter