У Туреччині з-під завалів врятували уродженку України та її 4-річного сина

Дата: 10 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

10 лютого, у пʼятницю, у турецькому місті Іскендерун, яке постраждало внаслідок землетрусу, пошуково-рятувальна команда врятувала з-під уламків будівлі жінку з України та її 4-річного сина.

Про це повідомляє видання “CNN Turk”.

Скриншоти з відео “CNN Turk”

Рятувальники змогли дістати родину з-під завалів їхньої квартири, перш ніж уламки впали та утворили діру. Так, спочатку команда витягла 4-річного хлопчика Юкселя, а після цього його матір Олену Акгьоль. Матір та дитину передали бригаді медиків. Стан їхнього здоровʼя задовільний, наразі їм нічого не загрожує.

Відомо, що жінка українського походження нині проживає в Туреччині, однак чи має вона турецьке громадянство, не повідомляється.

Вчора ZMINA писала, що за інформацією МЗС України, під завалами можуть перебувати пʼятеро українців. Загалом дипломати встановили місцеперебування 103 українців. Ще 22 громадян України не виходять над звʼязок.

Нагадаємо, що 6 лютого у прикордонних районах Туреччини та Сирії стався сильний землетрус, внаслідок якого в обох країнах загинули щонайменше 21,7 тисячі людей, а поранення дістали понад 79 тисяч. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter