У Сумах між представниками “Правого сектора” та журналістами каналу “Наш” сталася сутичка

Дата: 31 Жовтня 2021
A+ A- Підписатися

30 жовтня у Сумах сталася сутичка між представниками “Правого сектора” та журналістами телеканалу “Наш”, який належить проросійському політику Євгенію Мураєву.

Про це повідомили у Нацполіції.

Фото: Андрій Тарасенко

Сьогодні у середмісті обласного центру між активістами та журналістами одного з телеканалів сталася сутичка. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Найближчим часом усім учасникам конфлікту буде надана правова оцінка“, – йдеться у повідомленні.

Телеканал “Наш” стверджує, що на його журналістів напали представники організації “Правий сектор”. За даними телеканалу, вони почали штовхати журналістів та спробували забрати камеру в оператора. 

Ми намагалися побудувати діалог, за лічені хвилини на центральну площу прийшла велика кількість молодиків. Поліції було недостатньо, але вони намагалися зробити все по-максимуму. Радикалів було близько 100-150, я можу трохи перебільшувати“, – розповів журналіст Максим Герасименко.

За словами Герасименка, представники “Правого сектору” розгромили апаратуру, а також вдарили його в обличчя.

У неділю в Сумах активісти “Правого сектору” провели акцію протесту біля управління поліції в Сумській області після похорону свого товариша Олександра Іваніни, якого ввечері 27 жовтня перед під’їздом його власного будинку на очах дружини вбив невстановлений чоловік. Представники “Правого сектору” звинувачують поліцію в бездіяльності, через яку, на їхню думку, вбили Іваніну.

Нагадаємо, що однопартійці загиблого у Сумах Олександра Іваніни вважають його вбивство замовним і пов’язують із діяльністю на протидію контрабанді та торгівлі людьми.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter