У селищі Ювілейне на Херсонщині підірвали колаборанта, який керував катівнею – ЗМІ

Дата: 19 Березня 2023
A+ A- Підписатися
На території тимчасово окупованої Херсонщини підірвали автівку так званого “командира взводу” російських силовиків. Журналісти повідомляють, що ним виявився колаборант з Нової Каховки Сергій Москаленко, який був причетним до викрадень та катувань цивільних.
 
Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань та журналіст Андрій Цаплієнко.
 
Джерело: фейсбук-сторінка Олега Батуріна

“У Херсонській області вбито так званого командира взводу ППС. Під крило авто було закладено вибухівку в Скадовську”, зазначив Хлань.

За його словами, інформацію підтверджують самі ж пропагандисти.

За інформацією ЗМІ, в підірваній автівці перебував колаборант Сергій Москаленко. Він працював у Новокаховському “відділку поліції”.

Як пише журналіст Андрій Цаплієнко, до повномасштабного вторгнення Росії Москаленко був власником охоронної фірми “Ягуар”.

“Спочатку він складав для ЗС РФ списки, до яких входили українські активісти, поліцейські, ветерани АТО. Пізніше отримав посаду в Новокаховському “відділенні поліції”. Там же він облаштував катівню”, – зазначив Цаплієнко.

Журналіст уточнив, що підрив авто стався в селищі Ювілейне.

Нагадаємо, у листопаді минулого року, у тимчасово окупованому Бердянську підірвали автівку колаборанта і пропагандиста, першого заступника голови “адміністрації міста із зовнішньої політики та масових комунікацій” Павла Іщука – чоловіка шпиталізували в тяжкому стані.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter