У Росії пропонують страчувати тих, хто неправильно розуміє слова про “мобілізацію”

Дата: 13 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

У Комуністичній партії РФ вважають, що Росія нібито “воює з НАТО”, а тому їм потрібно мобілізувати економіку та ресурси, а ті, хто цього не розуміє чи не погоджується, заслуговують на страту. 

Про це заявив прессекретар партії Олексій Ющенко, пишуть російські медіа.

Олексій Ющенко. Фото: Пресслужба КПРФ

У Росії заговорили про загальну мобілізацію. Під час засідання в Держдумі очільник КПРФ Геннадій Зюганов запропонував відмовитися від поняття “спеціальна військова операція” та оголосити мобілізацію. Проте росіянам не сподобалися такі перспективи.

Ющенко пояснив заклик лідера партії Зюганова до загальної мобілізації на тлі спецоперації Росії в Україні. За його словами, лідер комуністів мав на увазі потребу мобілізації економіки, політичної системи та ресурсів через загрози, що “нависли перед країною”.

“Деякі групи займаються відвертими провокаціями, як ті, хто поширив цю новину. Скажу більше: таких узагалі страчувати треба”, – заявив Ющенко. 

Також він додав, що держави НАТО нібито оголосили війну РФ та загрожують Росії зникненням. 

Нагадаємо, що російське військове керівництво почало примусово переводити строковиків на контракт. Військовим доведеться служити щонайменше три роки. Генштаб ЗСУ зазначає, що на зазначену категорію не поширюються одноразові виплати за підписання таких контрактів, що значно знижує морально-психологічний стан особового складу. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter