У Покровську та селі Рівне через ракетну атаку РФ загинули 11 людей, п’ятеро з них – діти

Дата: 06 Січня 2024
A+ A- Підписатися
Кількість загиблих через ракетну атаку російських військ на Покровськ та село Рівне Донецької області сягнула 11, з них пʼятеро це діти. Ще десятеро людей поранені. Триває рятувальна операція.
 
Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.
 
Наслідки російських обстрілів Донецької області. Фото: ДСНС

Окупаційна армія поцілила по району ракетами С-300. Основного удару зазнав Покровськ і село Рівне Мирноградської громади.

Раніше Філашкін повідомляв, що у Покровську під удар потрапив приватний сектор міста зруйновано 6 будинків. Під завалами опинилися люди, вдалося врятувати одного чоловіка.

Наразі пошуково-рятувальна операція триває, кажуть у Державній службі з надзвичайних ситуацій. 

Наслідки російських обстрілів Донецької області. Фото: ДСНС

За даними рятувальників станом на 19.20 у Покровську постраждало 8 осіб. На місці двох зруйнованих приватних будинків тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку шести осіб, двоє з яких діти.

У Рівному росіяни поцілили в будинок, у якому мешкала сім’я із 6 людей, з них 3 діти.

“У с. Рівне Покровського району постраждало 2 особи. На місці зруйнованого будинку тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 6 осіб, з них 3 дітей”, зазначили в ДСНС.

Також проводиться ідентифікація знайдених фрагментів тіл.

Наслідки російських обстрілів Донецької області. Фото: ДСНС

Раніше ZMINA повідомляла, що 6 січня щонайменше семеро людей постраждали через російський обстріл Покровська на Донеччині.

Нагадаємо, 5 січня російські війська завдали двох авіаударів по селищу Північне на Донеччині, внаслідок чого загинула літня жінка, а ще одна зазнала поранень.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter