У Новосибірську кілька десятків людей затримали під час акції протесту

Дата: 30 Січня 2021
A+ A- Підписатися

У Росії близько 30 осіб затримали під час акції протесту в центрі Новосибірська. Місцеві жителі за традицією вийшли “годувати голубів” та обмінятися думками щодо політичних подій, які відбуваються в РФ.

Про це повідомляє “Сибирь.Реалии.”

Зокрема, багато учасників акції публічно висловлювалися на підтримку мешканців Хабаровська, які вимагають відкритого суду на території регіону для ексгубернатора краю Сергія Фургала. Усіх протестувальників доставили у відділ поліції в автозаках.

“Ми вийшли на площу Леніна. ОМОН скрутив всіх. І зараз нас, скоріше за все, везуть у відділення поліції складати протоколи. В автозаку перебуває вісім осіб“, – повідомила активістка Яна Дробноход.

Відомо, що одну з протестувальниць під час затримання, поліцейський вдарив головою об автозак.

Затримані перебувають в актовому залі відділення МВС. Їх охороняють співробітники в касках. Одній з присутніх стало погано, їй попросили принести води, щоб запити таблетки. При цьому для місцевої жительки, яка отримувала травму в момент затримання, поліцейські відмовилися викликати швидку. Люди скаржаться, що їм навіть не дають вийти в туалет. На всіх протестувальників обіцяють скласти протоколи.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter