Уночі та зранку 10 жовтня росіяни випустили по Україні 83 ракети, 43 з них збили сили ППО

Дата: 10 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

Російська армія вночі та зранку 10 жовтня випустила по території України 83 ракети, 43 з них знищили сили протиповітряної оборони.

Про це з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ (станом на 11.30) повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр

Ганна Маляр. Джерело: РБК Україна

Вона наголосила на тому, що дані оновлюються. 

Заступниця міністра оборони уточнила, що в період із 6.20 до 11.15 10 жовтня Росія завдала ракетних та ракетно-авіаційних ударів по території України з районів Каспійського моря та Нижнього Новгорода по Києву, Львову, Прилуках, Хмельницькому, Дніпру, Ніжину, Житомиру, Харкову.

Водночас російська армія завдавала авіаційних ударів по території України із застосуванням 17 безпілотників типу “Шахід” з території Білорусі та АР Крим, сказала Маляр.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що російська армія вночі та зранку 10 жовтня завдала масованого ракетного удару по багатьох регіонах України, зокрема Києву та Київщині, Запоріжжі, Полтавщині, Дніпру та Дніпропетровщині, Львову, Миколаєву, Тернополю та Хмельницькому, Житомирщині та Сумщині (дані станом на 12.30). Є загиблі та потерпілі. Пошкоджено об’єкти енергетичної інфраструктури.

Президент Володимир Зеленський після масованої ракетної атаки російської армії домовився з канцлером Німеччини Олафом Шольцом, який зараз головує в G7, про скликання термінового засідання групи.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter