У Миколаєві окупанти влучили в місткості з тисячами тонн соняшникової олії, яка тепер тече вулицями

Дата: 17 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

Внаслідок атаки російських військових по Миколаєву в ніч на 17 жовтня зруйнованими лишилися дві місткості з тисячами тонн соняшникової олії, яка тепер тече вулицями міста. 

Про це повідомили в ДСНС. 

Два резервуари з непереробленою олією на території підприємства в Заводському районі міста загорілись о 22-й годині, після атаки дронів-камікадзе.

Лише опівночі займання на площі в тисячу квадратних метрів вдалося ліквідувати. 

 

Вже зранку миколаївські журналісти повідомили, що по деяких вулицях у місті течуть річки соняшникової олії. За їхніми даними, кожна з пошкоджених цистерн містила близько 7,5 тисяч тонн олії. 

“Поки що в протистоянні раша vs соняшникова олія (у нашому терміналі) – раша веде 2:0. На жаль, тут вони дуже професійно показують силу своєї армії”, – прокоментував атаку очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім

 

Миколаївські журналісти кажуть, що місцеві висловлюють побоювання, що в Миколаєві можуть спалахнути пожежі через ріки олії на вулицях, однак у ДСНС регіону поки що про такі випадки не повідомляли. 

Нагадаємо, що внаслідок атаки російських військових 17 жовтня по території України знеструмленими лишилися сотні населених пунктів. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter