У Московській області чоловік спалив військкомат, щоб завадити мобілізації

Дата: 10 Березня 2022
A+ A- Підписатися

У Московській області невідомий спалив військкомат, щоб призовників не відправили воювати в Україні. Чоловік, який влаштував пожежу, заявив, що хотів знищити архів з особистими справами призовників.

Відео підпалу росіянин анонімно виклав у телеграмі.

Скриншот з відео

Чоловік підпалив військкомат у місті Луховиці Московської області. Крім цього, він пофарбував ворота біля будівлі в кольори прапора України і нібито написав, що “не піде вбивати братів”. Чоловік облив фасад військкомату бензином, розбив вікна і кидав у них “коктейлі Молотова”.

Метою було знищити архів з особистими справами призовників, він розташовується в цій частині. Це має завадити мобілізації в окрузі. Сподіваюся, що не побачу своїх однокласників в полоні або списках загиблих. Вважаю, що це треба поширювати. Українці знатимуть, що в Росії за них б’ються, не всі бояться і не всім байдуже“, – розповів палій.

 

Він також вказав, що хоче надихнути своїм вчинком протестувальників у РФ. Вони повинні бути рішучішими, вважає росіянин. Якщо люди будуть активніше висловлюватися проти війни в Україні, зазначив чоловік, це ще сильніше зломить дух російської армії та уряду. 

Нехай ці п..си знають, що власний народ їх ненавидить і буде їх гасити. У них скоро земля почне горіти під ногами, пекло чекає і вдома“, – заявив росіянин.

Нагадаємо, за інформацією Міністерства оборони України, загальна орієнтовна кількість загиблих окупантів з 24 лютого до ранку 10 березня склала понад 12 тисяч осіб особового складу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter