У Мексиці затримали двох підозрюваних у вбивстві лесбійської пари

Дата: 30 Січня 2022
A+ A- Підписатися

Слідчі мексиканського штату Чіуауа заарештували чоловіка та жінку, яких підозрюють у вбивстві лесбійської пари. Загиблі жінки постійно мешкали у США і приїхали до родичів у Мексику. 

Про це пише El Paso Times.

Джерело: Elpasotimes

У генеральній прокуратурі штату Чіуауа повідомили, що підрозділ, який спеціалізується на злочинах проти жінок, заарештував двох людей за звинуваченням у вбивстві Тані Джулісси Рамірес і Нохемі Медіна.

Жінки були одружені й виховували трьох дітей Медіни.

16 січня поточного року на шосе в долині Хуарес, в чорних мішках для сміття, знайшли розчленовані тіла вбитих. Розслідування встановило, що вдень 15 січня жінки бачилися зі зловмисниками. Потім їх “злісно вбили” в будинку в селі Сан-Ісідро.

За словами правоохоронців, чоловіка та жінку затримали за звинуваченнями у вбивстві за обтяжувальних обставин. Під час обшуку будинку слідчі знайшли докази подвійного вбивства.

Смерть Тані Джулісси Рамірес і Нохемі Медіни призвела до маршів у Хуаресі та критики влади через недостатній захист прав жінок і представників ЛГБТ, оскільки злочин стався на ґрунті ненависті.

Влада сліпа до того, що відбувається. На додаток до широко поширеного насильства через торгівлю наркотиками, існує також насильство проти ЛГБТ за те, що вони мають стосунок до спільноти“, – сказала одна з місцевих активісток.

Суд над затриманими відбудеться пізніше цього місяця.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter