У Маріуполі росіяни розчищають черговий мікрорайон під так звану “елітну забудову”

Дата: 28 Січня 2023
A+ A- Підписатися
У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині росіяни почали демонтаж мікрорайону “Азов’я” задля розчищення місця під так звану “елітну забудову”.
 
Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.
 
Скриншот з відео

“Цивільні окупанти розпочали демонтаж майже цілого мікрорайону “Азов’я” задля розчищення місця під забудову. Цілком вціліли будинки – під екскаватор за хабар”,  написав він.

За даними радника міського голови Маріуполя, навесні московські забудовники, наближені до федерального уряду Росії, почнуть на цьому місці забудову “елітних економних квартир”, які продаватимуть під програмою іпотеки.

“А люди? А люди – на вулицю для пошуку нового житла без шансу на майбутнє. Просто Росія. Така, яка є насправді”,  додав він.

Раніше ZMINA повідомляла, що на початку січня 2023 року у Приморському районі Маріуполя росіяни знесли зруйнований житловий квартал, який раніше самі ж і обстрілювали. За словами Петра Андрющенка окупанти планували облаштувати тут “елітний район для своїх”.

Нагадаємо, що 23 грудня у Маріуполі почали зносити будівлю Донецького драматичного театру, внаслідок бомбардування якого у березні загинуло чимало людей. Досі неможливо встановити їх точну кількість, однак називають цифру від 300 до 600 осіб.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter