У Лимані поліція виявила ще шість тіл цивільних, яких убили російські військові

Дата: 15 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У деокупованому Лимані на Донеччині правоохоронці знайшли ще шість тіл загиблих мешканців.

Про це повідомив голова області Павло Кириленко.

Ексгумація тіл загиблих у Лимані. Архівне фото

“За 14 жовтня росіяни вбили 2 мирних жителів Донеччини – в Бахмуті. Крім того, у Лимані виявили ще 6 цивільних, убитих росіянами під час окупації”, повідомив він.

Крім того, за словами Кириленка, протягом 14 жовтня росіяни поранили шістьох цивільних.

Також поліція Донеччини зафіксувала 21 вогневу атаку з боку російських військ. 

“Постраждали міста Авдіївка, Красногорівка, Бахмут, Торецьк, смт Очеретине, села Дружба, Карлівка, Ласточкине, Максимільянівка, Соловйове, Хромове. Ворог застосував РСЗВ «Град» та артилерію. Зруйновано та пошкоджено 30 цивільних об‘єктів, з них 26 – приватні будинки”, – йдеться у повідомленні.

Також зранку 15 жовтня російські війська вдарили по Костянтинівці, руйнувань зазнали господарчі споруди підприємства та колишня будівля профілакторію.

Крім того, правоохоронці зафіксували ракетні удари по місту Красногорівка та селу Максимільянівка. Російські снаряди поцілили в оселі мешканців, є поранені.

Артилерію окупанти накрили Бахмут. Внаслідок влучання ворожих снарядів пошкоджено 17 приватних будинків, є загиблі та поранені.

СБУ та поліція відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, станом на 14 жовтня правоохоронці встановили 35 місць поховань на деокупованих територіях Донеччини й за добу отримали інформацію про ще чотири нових місця захоронення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter