У Криму спалили дві автівки кремлівського пропагандиста Дмитра Кисельова — ЗМІ

Дата: 17 Вересня 2022
A+ A- Підписатися

У Криму в селищі Коктебель на дачі російського пропагандиста, телеведучого, генерального директора кремлівського інформагентства Russia Today Дмитра Кисельова згоріло дві машини.

Про це повідомив український журналіст Денис Казанський, також про це пишуть російські телеграм-канали.

Дмитро Кисельов. Джерело: politobzor.net

За даними російських ЗМІ, які посилаються на пресслужбу “МВС” Криму, близько 3 години ночі до поліції Феодосії надійшла інформація про спалах двох транспортних засобів у Коктебелі: електрокара та позашляховика.

“Слідчим підрозділом ОМВС Росії у місті Феодосії порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 167 КК РФ (Умисні знищення чи пошкодження майна шляхом підпалу). Проводяться заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину”, — уточнили в повідомленні.

За інформацією проросійського блогера Олександра Таліпова, автівки належали Кисельову. 

Сам російський пропагандист інцидент не коментував.

Джерело: російські телеграм-канали
Джерело: російські телеграм-канали

Нагадаємо, що слідчі Служби безпеки України навесні 2022 року почали розслідування щодо російських пропагандистів Дмитра Кисельова та Ольги Скабєєвої

Обом пропагандистам повідомили про підозру українською та російською мовами у встановленому законом порядку. Санкція статті, інкримінованої Скабєєвій та Кисельову, передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне з конфіскацією майна чи без такої.

Скабєєва та Кисельов перебувають під санкціями ЄС, також їм заборонено в’їзд до України. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter