У Криму поліцейські на вертольоті шукають порушників самоізоляції

Дата: 12 Травня 2020
A+ A- Підписатися

9 і 10 травня підконтрольна Москві поліція спільно з Росгвардією проводили вертолітний обліт приморських територій півострова для виявлення порушників самоізоляції.

Про це 11 травня на засіданні оперативного штабу з протидії коронавірусу розповів “заступник начальника МВС у Криму” Олександр Смаглін.

“Спільно з Росгвардією ми провели моніторинг із повітря на вертольоті Судацького, Алуштинського і Ялтинського регіонів. Це нам дозволило підтвердити загалом задовільний стан. Водночас це дозволило нам виявити місця, де все ж громадяни знайшли лазівки й проводили своє дозвілля. Це нам дозволило їх відпрацювати оперативно нарядами”, – сказав Смаглін.

Окупанти планують проводити надалі вертолітний моніторинг протягом тижня.

Усього в Криму статистика російського Росспоживнагляду зареєструвала станом на 11 травня 328 випадків COVID-19. 88 людей одужали. Четверо померли.

Відповідно до оприлюдненого указу так званого “глави” Криму Сергія Аксьонова, на півострові діятиме режим самоізоляції до 31 травня. Мешканцям окупованого півострова, як і раніше, можна залишати житло тільки для виносу сміття, вигулу домашніх тварин, відвідин найближчого магазину, в разі загрози життю або здоров’ю і для поїздок на роботу за наявності відповідного дозволу.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter