У Краматорську завершили рятувальні роботи: з-під завалів дістали 12 загиблих

Дата: 29 Червня 2023
A+ A- Підписатися

Станом на ранок 29 червня у Краматорську Донецької області, який російські війська атакували ракетами 27 червня, завершили пошуково-рятувальні роботи. Кількість загиблих унаслідок обстрілу зросла до 12 людей.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС та очільник МВС Ігор Клименко.

Розбір завалів після ракетного удару росіян по Краматорську

Приблизно о 04:00 29 червня рятувальники деблокували ще одне тіло. З ним кількість загиблих зросла до 12 людей, усі вони ідентифіковані. За даними ДСНС, серед загиблих три дитини.

У МВС зазначили, що внаслідок двох атак травмовані 65 людей. У закладі харчування постраждали 60 людей, зокрема дитина. Врятувати вдалося 11 людей.

Крім того, окупанти обстріляли приватний сектор селища Біленьке. Там постраждали місцеві жителі, які ввечері були у своїх домівках.

Нагадаємо, унаслідок ракетного обстрілу росіянами кафе в центрі Краматорська на Донеччині загинули троє дітей – 17-річна дівчина і сестри-двійнята 14 років, поранення отримала восьмимісячна дитина.

Раніше ZMINA повідомляла, що росіяни завдали двох ракетних ударів по Краматорську ввечері 27 червня. Одна з ракет влучила в заклад харчування, де було велике скупчення людей.

Друга ракета влучила в селище Біленьке.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter