У Херсонській області на російські міні підірвався цивільний автомобіль, є загиблий та поранений

Дата: 04 Грудня 2022
A+ A- Підписатися

На звільненій території Херсонщини між селами Нова Кам’янка та Борозенське на російській міні підірвався цивільний автомобіль. Унаслідок вибуху одна людина загинула, ще одна отримала поранення. 

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України у Херсонській області.

Авто після підриву на російській міні у Куп’янську. Архівне фото

“Рятувальники… отримали повідомлення про загорання автомобіля на польовій дорозі поблизу села Борозенське Бериславського району. На місце події виїхав пожежно-рятувальний розрахунок. Встановлено, що автомобіль Ford наїхав на протитанкову міну, через це стався вибух з подальшим загоранням автомобіля”, – зазначили у ДСНС.

За повідомленням, чоловік 1967 року народження, загинув на місці, ще один постраждалий, 1983 року народження, отримав незначні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

На місці вибуху піротехніки ДСНС виявили ще декілька протитанкових мін.

“Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підриву на ворожій міні поблизу с. Нова Кам’янка двох чоловіків, жителів Дніпропетровської області. Обставини події встановлюються”, – йдеться у повідомленні пресслужби Нацполіції.

Рятувальники вкотре зазначили, що деокуповані території дуже забруднені вибухонебезпечними предметами і закликали українців не відвідувати ліси, поля та узбережжя річок.

Нагадаємо, у деокупованому Ізюмському районі Харківщини підірвався цивільний автомобіль, який наїхав на невідомий вибуховий пристрій. Двоє чоловіків, що були в машині, загинули.

Раніше ZMINA повідомляла, що після 24 лютого площа та обʼєми замінування території України зросли в 10 разів. Станом на середину листопада у нашій країні заміновано 30% територій, за площею це – як дві Австрії. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter