У Херсоні поліція склала протокол на матір дівчинки, яку залишили саму на дитячому майданчику

Дата: 25 Вересня 2021
A+ A- Підписатися

У Херсоні поліцейські розшукали матір 7-річної дівчинки, яка кілька годин залишалась сама на дитячому майданчику. На 38-річну жінку правоохоронці склали протокол за невиконання своїх обов‘язків щодо виховання неповнолітньої доньки.

Про це у фейсбуці повідомила пресслужба поліції Херсонської області.

Фото пресслужби поліції Херсонської області

Ввечері у поліцію надійшов дзвінок від жительки Херсона. Вона повідомила, що біля ліцею на дитячому майданчику по вулиці Вишнева помітила маленьку дівчинку без супроводу дорослих. Дитина назвала своє ім’я, прізвище і розповіла, що після занять у школі, іще вдень, її на майданчик привів тато. Він сказав, що незабаром за нею повернеться. Школярка кілька годин чекала батька там, де він її залишив.

Дівчинку відвезли у Херсонське районне управління поліції. Ювенальні поліцейські та працівники сектору протидії домашньому насильству ГУНП почали проводити заходи зі встановлення її батьків. Ні адресу свого проживання, ні номера телефона когось із батьків дитина не знала.

Інформацію з фотографією дівчинки розмістили у соцмережах. За годину користувачі соцмереж дівчинку упізнали та повідомили її батькам.

Мати дитини пояснила поліцейським, що була відсутня у справах, а чоловік того дня мав забрати зі школи та дитячих садочків їхніх п’ятьох дітей. Ймовірно, він не встиг повернутися за донькою, поки забирав і відводив додому інших дітей. Чоловік гадав, що дівчинка сама прийде додому.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter