У Херсоні окупанти шукають покинуті квартири, щоб селити там військових РФ

Дата: 09 Травня 2022
A+ A- Підписатися
У тимчасово окупованому Херсоні росіяни шукають списки покинутих квартир та збираються розміщувати там своїх військових.
 
Про це в телеграмі повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.
 

В окупованому Херсоні рашисти намагаються навести “російський порядок”, спрямований на підтримання окупаційного режиму. Від голів ОСББ мікрорайонів “Таврійський” та “Житлоселище” вимагаються списки порожніх квартир. У них планується розміщення російських військовослужбовців та співробітників спецслужб”, йдеться в повідомленні.

Розвідка також інформує, що в самому місті збільшують кількість блокпостів та пересувних патрулів.

Херсонців переконують, що просування з боку ЗСУ в напрямку міста не буде. А отже, потрібно прийняти цю реальність і працювати під керівництвом “нової влади”.

Як зазначається, нещодавно до Херсона прибув так званий голова “ДНР” Денис Пушилін. Очікується, що його прибуття пов’язане з організацією антиукраїнських провокацій до 9 травня, а також розв’язання питання “зміни статусу” Херсона.

Раніше ZMINA повідомляла, що російські військові планують видати українським в’язням у тимчасово окупованому Херсоні зброю та змусити їх воювати проти Збройних сил України.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter