У Харкові під завалами знайшли тіло бабусі 10-річного хлопчика, який загинув внаслідок ранкової атаки

Дата: 06 Жовтня 2023
A+ A- Підписатися

У Харкові кількість загиблих внаслідок ранкового ракетного обстрілу зросла до двох – під завалами знайшли тіло 67-річної жінки. Також відомо вже про 29 поранених. 

Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі. 

“Під завалами знайдено тіло ще однієї жертви російської атаки в Харкові. Це бабуся загиблого 10-річного хлопчика та пораненої 11-місячної дитини. Жінці було 67 років”, – йдеться у повідомленні. 

Станом на 13:40 відомо про двох загиблих та 29 поранених.

Рятувально-пошукові роботи тривають.

На обстріл Харкова відреагував президент України Володимир Зеленський, опублікувавши відео з місця події. 

“Рятувальна операція триває. Вдячний кожному, хто допомагає нашим людям. І я дякую всім нашим воїнам, які попри все рухаються вперед, знищують окупантів і наближають повернення справедливості для України. Наша стійкість, наш рух і щоденні втрати окупантів – це те, що має бути відповіддю на російський терор”, – написав він. 

Раніше ZMINA писала, що вранці 6 жовтня, у пʼятницю, російські військові двічі атакували центральну частину Харкова. Загинув 10-річний хлопчик, його дістали з-під завалів.

Обстріли сталися у період з 6:45 до 7:00. Ймовірно, окупанти вдарили по місту двома ракетами типу “Іскандер”. 

Нагадаємо, що 5 жовтня, у четвер, близько 13:15 російські військові обстріляли кафе та магазин у селі Гроза Купʼянського району. Станом на 19-ту годину з-під завалів дістали тіла 51 загиблого, серед них 6-річний хлопчик. Пошуки людей під завалами припинили. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter