У Харкові під час ракетної атаки росіян серйозні поранення отримала журналістка Анна М’ясникова

Дата: 24 Січня 2024
A+ A- Підписатися

У Харкові серйозне поранення ноги під час ракетної атаки увечері 23 січня отримала журналістка медіагрупи “Накипіло” Анна М’ясникова.

Про це повідомили у твіттері “Накипіло. Харків”.

Джерело: фейсбук-сторінка Анни М’ясникової

“Аня поверталася додому. Прилетіло неподалік. Вона записувала для нас інформацію з місця прильоту, але пролунав другий вибух. Крик, аудіо перервало”, – йдеться в повідомленні.

Дівчину госпіталізували, у неї – осколок у нозі й перелом. 

У коментарі Національній спілці журналістів України головна редакторка медіагрупи Олена Лептуга уточнила, що журналістка поверталася з роботи додому в район вулиці Пушкінської, коли стала свідком ракетної атаки.

Вона зателефонувала в редакцію й почала вести репортаж з місця події, коли прилетіла друга ракета. Отримавши поранення, кореспондентка зуміла дістатися до укриття. Маючи навички домедичної самодопомоги й аптечку, вона самостійно перев’язала рану і зупинила кровотечу.

Незабаром Анну розшукав колега Віктор Пічугін, який чергував у редакції, і викликав швидку.

Дівчину прооперували в обласній лікарні, її стан стабільний, розповіла Лептуга.

Сама потерпіла написала на своїй сторінці у фейсбуку, що перебуває в лікарні (станом на 24 січня) і подякувала всім, хто їй допомагав.

“Наразі в лікарні з гіпсом, – написала вона у фейсбуці. – Оцей шматок металу пробив кістку та застряг у гомілкостопі… Дякую персоналу лікарні, бригаді швидкої та поліцейським, які мені сьогодні допомогли. На жаль, не знаю імен всіх. Ви круті люди”, – сказала вона.

Раніше ZMINA повідомляла про те, що під час російського ракетного обстрілу харківського Парк-Готелю 10 січня постраждала українська фіксерка французької знімальної групи телеканалу France 2 Віолетта-Анастасія Педорич.

Унаслідок обстрілу в неї посічено склом обличчя, зокрема одне поранення – біля ока, також травмована голова і руки. Крім того, є підозра на контузію. 

Порізи рук отримав репортер турецького новинного агентства Anadolu Давид Качкачішвілі, який проживав у Парк-Готелі.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter