У Дніпрі відсторонили від роботи двох патрульних, один з яких застрелив чоловіка на вулиці

Дата: 30 Серпня 2023
A+ A- Підписатися

Від виконання службових обов’язків відсторонили двох патрульних у Дніпрі, один з яких застосував табельну зброю проти чоловіка, внаслідок чого останній загинув. 

Про це розповіли в Нацполіції. 

Випадок трапився 29 серпня в середмісті Дніпра. 

Патрульні кажуть, що намагалися зупинити “елітне авто… водій якого, за наявними даними, ігнорував законні вимоги правил дорожнього руху”. Судячи з фото, загиблий пересувався на “ягуарі”. 

“Після зупинки автомобіля чоловік поводився агресивно та мав усі ознаки алкогольного сп’яніння”, – переконують правоохоронці. 

У мережі одразу після інциденту з’явилося відео, зняте одним з пасажирів автівки, вочевидь дитиною. Відео починається з моменту, як водійка кричить, що їй боляче, поки її намагаються за ногу витягнути з машини. 

“Мені боляче, що ти робиш?” кричить вона. 

Після цього її витягають назовні й поліцейська наказує жінці лягти на живіт, втім та виривається та знову сідає за кермо. Судячи з коментарів дітей, поліціянти прискали газовим балончиком у машину.

Невдовзі з авто вибіг чоловік та напав на правоохоронців. Після лунає звук пострілів, і той падає на землю. 

Постраждала від нападу поліцейська. Фото: телеграм-канал “Реальна війна”

Нині щодо інциденту ДБР відкрило кримінальне провадження за статтями щодо вбивства та перевищення службових повноважень. Правоохоронця, який здійснив постріл, збираються помістити під варту. 

Нагадаємо, що правоохоронцеві з Полтави, який схилив до статевих стосунків 15-річну дівчину, загрожує до п’яти років ув’язнення. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter