У Чернівцях через спалах коронавірусу зупинили весь громадський транспорт

Дата: 18 Березня 2020
A+ A- Підписатися

З 18 березня в Чернівцях, де раніше оголосили режим надзвичайної ситуації через коронавірус, призупиняє роботу весь громадський транспорт.

Про це під час свого відеозвернення на офіційній фейсбук-сторінці повідомив чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

“Після того як у шести буковинців підтвердився коронавірус, я прийняв непросте рішення: 18 березня в Чернівцях повністю припиняє роботу весь громадський транспорт”, – повідомив мер.

Також він закликав всі підприємства, установи та організації міста припинити роботу та обмежити кількість людей, які перебувають в офісі.

“Буде не просто ні на чому дістатися на роботу, а робити це небезпечно. Закликаю керівників установ, організацій, підприємств припинити роботу, обмежити кількість людей, які перебувають в офісі. Розумію, що введення в області, а можливо, і у всій Україні надзвичайного стану – це питання не те, що днів, а годин”, – додав міський голова.

За станом на 18 березня в Чернівецькій області продезінфікували спеціальним розчином 47 об’єктів – авто- і залізничні станції, ринки, про це заявив керівник ДСНС України Микола Чечоткін у фейсбуку.

Як відомо, станом на 17 березня в Україні підтвердили 14 випадків захворювання на коронавірус, серед них 10 – у Чернівецькій області. Зокрема, захворіли три дитини віком пів року, рік та 10 років.

Також  16 березня в інфекційному відділенні Чернівецької обласної клінічної лікарні близько 19:00 померла жінка, яка перебувала на стаціонарному лікуванні з підозрою на Covid-19.

Водночас лікарі запевняють, що 33-річна жінка в Чернівецькій області померла від важкого неврологічного захворювання, а коронавірус став супутньою причиною смерті.

Крім того, чоловік, який був шпиталізований з коронавірусом у Чернівецькій області, наразі успішно одужує.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter