У Чечні вбили двох чоловіків та жінку, які займались сексом на камеру

Дата: 04 Червня 2022
A+ A- Підписатися

У російській республіці Чечні силовики вбили трьох місцевих жителів та поховали у безіменних могилах. Вбиті були героями ролика, на якому зафільмували груповий секс, що ширився соцмережами та обурив керівництво регіону. 

Про це розповідають Кавказ.Реалії. 

Ілюстраційне зображення кладовища у Чечні. Фото: “Радіо свобода”

Відео, участь у зніманні якого брали четверо людей, розповсюдилось у соцмережах після того, як один з учасників показав скриншот ролика знайомому.

На відео було знято ймовірно вживання наркотиків й керівництво регіону наказало тамтешнім силовикам знайти авторів. З 2018-го року з республіки повідомляють про катування тих, кого запідозрюють у вживанні заборонених речовин. 

Одну із затриманих жінок силовики відпустили, бо вона є мешканкою сусідньої Північної Осетії, а трьох мешканців Чечні вбили та поховали у безіменних могилах у селі Ведено. Один з місцевих жителів розповів журналістам про три нових поховання не місцевих на кладовищі села, куди тіла привезли машиною швидкої.

Офіційно у МВС регіону кажуть, що історія є вигадкою й відмовляються від інших коментарів. 

Це не перше свідчення позасудової страти у Чечні. Журналістам та правозахисникам вдавалось дізнаватись про такі випадки раніше, наприклад, торік один із силовиків розповів як був свідком страти людини, яку влада назвала пособником терористів.

До цього у Чечні затримували й страчували ЛГБТ-людей. Медіа повідомляли про щонайменше чотири “в’язниці для геїв”, які організували в будівлях російських силовиків.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter