У Бучі та Ворзелі потрібна допомога волонтерів: як записатися або перевести гроші

Дата: 07 Квітня 2022
A+ A- Підписатися

В населених пунктах Бучанського району Київської області, які постраждали від дій російських окупантів, тривають роботи з відновлення інфраструктури, прибирання вулиць та постачання гуманітарної допомоги.

Бучанська міська рада повідомляє, що наразі найбільш потрібні волонтери у Бучі та Ворзелі.

Фото: Бучанська міська рада

Тіла мирних жителів, розбиту техніку, розстріляні авто та руїни залишив після себе ворог. З відновлення критичної та соціальної інфраструктури розпочинається робота після окупації.  Вживаються заходи з відновлення роботи комунальних служб, газо-, електро- і водопостачання, зв’язку. Роботи проводимо після розмінування“, – повідомив міський голова Бучі Анатолій Федорук.

Він наголосив, що Бучанська громада потребує допомоги з ремонтом будівель, які зазнали ушкодження.

Фото: Бучанська міська рада

У Ворзелі створено два гуманітарних штаби, для роботи яких можна долучитись: у школі по вул.Курортна та у приміщенні пошти, мікрорайон Кічеєве.

Режим роботи з 12.00 до 16.00.

Відповідальні у ЗОШ: Нікольський Максим +38097918 44 60, Шома Артем + 38067900 48 90. Відповідальна на пошті в Кічеєвому: Черешкіна Ірина +380635154485.

Для ефективної роботи потрібні волонтери, тому що робочих рук не вистачає. У кожному із названих центрів можна залишити замовлення на ліки, зазначивши адресу, ПІБ людини та перелік ліків. Щодо розмінування у Ворзелі, повідомляйте 101“, – йдеться у повідомленні.

Наразі служби ДСНС у першу чергу працюють над розмінуванням об‘єктів критичної інфраструктури, щоб відновити електро-, газо- та водопостачання. Потім фахівці перевірятимуть житлові квартали Ворзеля.

Як повідомляє пресслужба ДСНС, ті, хто бажає брати участь в розборі завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших заходів, можуть долучитися до добровільних формувань цивільного захисту.  Для цього потрібно заповнити анкету за посиланням.

Зазначені формування утворюються на тимчасовій основі місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування тощо.

Також Бучанська міськрада повідомляє рахунок, на який можна перевести гроші для відновлення Бучанської громади.

Найменування організації: ГО Я-БУЧАНЕЦЬ

Код отримувача: 41804912

Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Рахунок отримувача у форматі IBAN: UA623052990000026000020107964

Валюта: UAH

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter