У бою з російськими окупантами загинула мати 12 дітей

Дата: 16 Березня 2022
A+ A- Підписатися

У бою з російськими окупантами на межі Донецької та Запорізької областей 3 березня загинула 48-річна військова медикиня з Марганця Ольга Семидьянова. У жінки залишилося 12 дітей.

Про це повідомляє видання “Факти”.

Семидьянова мала статус матері-героїні через те, що народила шістьох дітей і ще шість взяла на виховання з дитячого будинку.

Після початку війни на Донбасі чоловік Ольги пішов добровольцем до батальйону ДУК “Правий сектор”, а незабаром запропонував своїй дружині приєднатися. Згодом жінку нагородили орденом “Честь і слава”, бо вона практично не покидала гарячих точок.

За словами дітей, вона постійно прагнула допомагати іншим.

Донька загиблої військовослужбовці Юлія Волкова розповіла, що під час бою сили ЗСУ відступали й комбат дав команду відправити всіх жінок подалі з передової, проте Семидьянова захотіла залишитися зі своїми побратимами та ротою і до останнього продовжувала рятувати українських бійців. Медикиня була одягнена в бронежилет і шолом, але це не врятувало від поранення. Російські війська стріляли з танків і стрілецької зброї. У Семидьянову потрапили зі стрілецької, вона померла від поранення в ділянці живота, втративши багато крові.

Зараз діти загиблої навіть не можуть її поховати через важкі бої, які не припиняються.

“Намагаємося якнайшвидше це зробити, проте у військкоматі нам не йдуть на зустріч”, – пояснила Юлія Волкова.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter