У боях на Херсонщині загинув блогер з Прикарпаття Анатолій Мельничук

Дата: 28 Липня 2022
A+ A- Підписатися

25 липня у бою з російськими окупантами на Херсонщині загинув боєць Анатолій Мельничук родом з Коломиї Івано-Франківської області. Він був мандрівником та автором туристичного блогу “Заплічник“.

Про це повідомив голова Коломийської громади Богдан Станіславський.

Фото: Суспільне

“До повномасштабного вторгнення Анатолій був знаним мандрівником. Мав свій блог про подорожі. Казав, що любить мандри, гори, довкілля і позитивних людей. Та після 24 лютого кардинально змінив своє життя. Він став добровольцем, взяв у руки зброю та пішов захищати Україну від московської орди.

Від Коломийської громади щиро співчуваю сім’ї, родині, друзям та близьким загиблого. Анатолій був гідним сином України. До останнього стояв на захисті свободи та правди. Його загибель – це непоправна втрата для всіх”, написав Станіславський.

Анатолій Мельничук вступив до лав ЗСУ одразу після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Він загинув 25 липня під час артобстрілу поблизу Херсона. У воїна залишилися дружина та троє дітей.

“Ми житимемо стільки, скільки житимуть наші справи. Так що… Ти – з нами, просто не відповідаєш на дзвінки, як завжди зайнятий, як завжди – у мандрах. Не скажу тобі: спочивай, бо не пригадую, щоб ти вмів спочивати й нічого не робити. Мандруй світами”, написав засновник та президент турклубу “Манівці” Тарас Білошицький.

Нагадаємо, що 21 липня стало відомо, що журналіст видання про авто “InfoCar” Микола Рачок загинув на війні з російськими окупантами. 58-ма бригада, де служив журналіст, прийняла нерівний бій з численним загоном “Ліга” ПВК Вагнера.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter