У Бахмуті поліцейські врятували восьмирічного хлопчика, який втратив батьків під час обстрілу міста росіянами

Дата: 25 Жовтня 2022
A+ A- Підписатися

У Бахмуті на Донеччині поліцейські врятували восьмирічного хлопчика, батьки якого загинули під час чергового обстрілу міста. Їхні тіла пролежали на вулиці декілька днів, оскільки через постійні російські атаки забрати їх було неможливо.

Про це повідомили в Національній поліції.

Через російський обстріл восьмирічний Богдан втратив обох батьків

Правоохоронці разом з рятувальниками та медиками частину дороги долали пішли. Дитину вони знайшли в сусідки. Виявилося, що декілька днів тому батьки залишили сина в знайомої та вирушили на похорон до свого родича. У цей момент поряд вибухнув снаряд – подружжя загинуло від осколкових поранень.

“Тіла пролежали на вулиці декілька днів, бо ворожі атаки не припинялись, і забрати їх було неможливо. Дізнавшись, що тато, мама й ненароджений братик або сестричка загинули, Богдан утік від сусідки, схопив велосипед і поїхав на те місце”, – повідомили в Нацполіції

Правоохоронці допомогли дитині зібрати речі, вивезли з небезпечного району та нагодували. Богдана забере до себе його рідна тітка.

За даними очільника Донецької ОВА Павла Кириленка, за 24 жовтня стало відомо про сім мирних жителів Донеччини, які загинули від рук росіян у Бахмуті. Від початку повномасштабної війни в Донецькій області російські війська вбили щонайменше 1095 людей.

Нагадаємо, за добу 23 жовтня російські військові вбили шістьох жителів Донецької області. Ще п’ятеро дістали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter