У Бахмуті напали на волонтера Артема Мирошниченка: він у комі

Дата: 01 Грудня 2019
A+ A- Підписатися

Увечері 29 листопада в Бахмуті стався напад на місцевого активіста і волонтера Артема Мирошниченка. Наразі він перебуває в комі після операції.

Про це повідомив брат активіста Сергій Мирошниченко.

Вчора, 29 листопада після 22 години вечора по вул. Горького, в районі поштового відділення № 7 на мого брата Артема…

Опубліковано Сергієм Мирошниченком Субота, 30 листопада 2019 р.

 

“Він отримав важкі ушкодження. Наразі йому зроблено складну операцію, і він перебуває в комі. Стан важкий, лікарі утримуються від прогнозів. Закликаю громадськість привернути увагу до цього випадку”, написав на своїй фейсбук-сторінці брат потерпілого.

У коментарі виданню ZMINA Сергій Мирошниченко повідомив, що особистих речей у Артема вкрадено не було, отже це було не пограбування. Інші обставини та можливі мотиви нападу йому невідомі, наразі поліція проводить слідчі дії.

Артем Мирошниченко був активістом волонтерської групи “Бахмут Український”. Журналістка видання “Тиждень” Єлизавета Гончарова розказала про громадську діяльність активіста:

Бахмут. Артем з 2014 року плете сітки для військових. В найгарячіші місяці 2015 року він перечистив тонни картоплі для…

Опубліковано Betti Goncharova Субота, 30 листопада 2019 р.

 

“Артем із 2014 року плете сітки для військових. У найгарячіші місяці 2015 року він перечистив тонни картоплі для годування поранених у шпиталі. Він розмовляє українською, він ходить на всі заходи та волонтерські акції допомоги. Ще в п’ятницю ми разом дивилися документальний фільм про нашу війну. Артеме, тримайся! Ми поруч. Винні будуть покарані”, написала Гончарова.

 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter