Три велосипедистки проїхали 2 тисячі кілометрів з Австрії до Туреччини, щоб показати силу жінок

Дата: 11 Серпня 2021
A+ A- Підписатися

Три жінки здійснили велопробіг, подолавши 2 тисячі кілометрів від австрійського Відня до турецького Кушадаси, присвятивши його жінкам світу.

Про це повідомляє “Укрінформ” з посиланням на CNN Türk.

“Три жінки, які вирушили з Австрії на велосипедах до Туреччини, подолали 2 тисячі кілометрів за 28 днів і дісталися Кушадаси”, – повідомляє телеканал.

Таким чином три велосипедистки-любительки хотіли продемонструвати силу жінок та присвятили свою акцію світовому жіноцтву.

“Наша мета – спорт і відповідь тим, хто вважає, що жінки не можуть здійснити таке. Ми хотіли показати, що жінки – сильні й теж можуть це зробити”, – сказала одна з учасниць велоподорожі, 27-річна Філіз Акинджи, яка працює у Відні викладачем.

Акинджи відома своєю участю у багатьох благодійних акціях в Африці. Тисячі кілометрів з нею разом подолали її колега Ліза Ейбель та її 51-річна тітка Андреа Майер.

З Відня жінки приїхали до Кушадаси, де проживає сім’я Філіз Акинджи. Мандрівниці відзначають зацікавлення їхньою подорожжю місцевих мешканців по маршруту слідування, надання підтримки та допомоги в здійсненні їхньої мети.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter