Топ-менеджера Netflix звільнили через расистські висловлювання

Дата: 25 Червня 2018
A+ A- Підписатися

Через расистські висловлювання компанія Netflix звільнила з посту голову відділу зв’язків з громадськістю Джонатана Фрідланда.

Про ситуацію розповіло видання The Hollywood Reporter.

Офіс Netflix

Фрідланд працював у відомій компанії сім років. На своїй посаді він займався зв’язками з громадськістю у 190 країнах світу. За цей час, за словами його колег, він зробив величезний внесок у різні галузі діяльності компанії.

Джонатан Фрідланд

Американські медіа повідомляють, що скандал почався після того, як чоловік декілька раз використав слово “н*ігер” на зустрічах з персоналом. Після цього керівник Netflix Рід Гастінгс розіслав корпоративною поштою листа з повідомленням, що “вирішимо дати Фрідланду піти”.

Після цього Фрідланду довелося піти з посади, а в розмові з журналістами він повідомив, що шкодує про свої слова.

“Лідери повинні бути прикладом, але я, на жаль, не виправдав цих сподівань”, – зауважив він.

Нагадаємо, що це вже не перший скандал за останній час, пов’язаний з використанням слова “н*гер” у США. Нещодавно порноактор Моріс Мак Найт  подав до суду на режисера за дискримінацію під час зйомок. Виявилось, що під час підготовки одного з фільмів чоловік  мав розмову з режисером, який наполягав на тому, щоб партнерка Найта декілька разів назвала його під час сексу “н*гером”. Своє прохання режисер обґрунтовував тим, що фільм з расистськими висловами дивитиметься більше людей.

Також расистським скандалом закінчився концерт американського репера. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter