“Тітушок”, звинувачених у замаху на вбивство активістів Євромайдану, відпустили під домашній арешт

Дата: 27 Грудня 2017
A+ A- Підписатися

Шевченківський райсуд Києва відпустив з-під варти двох “тітушок” Олега Гебана і Сергія Костенка, які обвинувачуються у замаху на вбивство активістів Євромайдану ввечері 18 лютого 2014 року.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала адвокат евромайданівців Вікторія Дейнека.

“Черговий “подарунок” під ялинку від Шевченківського р/с м. Києва (судді Мартинов, Лінник, присяжні) для потерпілих по злочинах Майдану! Змінили запобіжний захід Гебану і Костенко на домашній арешт, сьогодні випустили з під варти!”, — написала вона.

“Цей епізод стосується замахів на вбивства тітушками мітингувальників 18.02.14 ввечері на перехресті вул. Володимирської і В. Житомирської (це після нападу на Веремія, те саме місце злочину)”, — додала Дейнека.

Згідно з інформацією на сайті Шевченківського суду, засідання відбулося о 15 годині 26 грудня.

Потерпілими вказуються: Сергій Павицький, Володимир Бабич, Євген Гарагуля, Ігор Чернецький, Андрій Наталенко, Тимур Казимов, Іван Любарський.

Як відомо, після трьох років суду Шевченківський райсуд Києва засудив до 4 років позбавлення волі умовно керівника групи “тітушок” Юрія Крисіна за причетність до вбивства журналіста газети “Вести” В’ячеслава Веремія.

Веремія було вбито близько Михайлівській площі у Києві в ніч на 19 лютого 2014 року, в розпал сутичок з “майданівцями”. За версією слідства, безпосередньо вбивство журналіста здійснив мешканець Горлівки (Донецька область) Джалал Алієв.

Суд у справі про вбивство Веремія проходив у закритому режимі.

Адвокат матері Веремія Вікторія Дейнека упевнена, що у Крисіна є покровителі, і не виключено, що у правоохоронній системі.

У понеділок в центрі Києва зібралися учасники акції з вимогою справедливого вироку для керівника “титушок” Юрія Крисіна, причетного до побиття “майданівців” та вбивства журналіста газети “Вести” В’ячеслава Веремія.

 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter