Суд відправив Віктора Медведчука під арешт

Дата: 16 Квітня 2022
A+ A- Підписатися
Личаківський районний суд міста Львова обрав нардепу Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
 
Про це у фейсбуці повідомляє пресслужба суду.
 
Фото: телеграм-канал Зеленського

“Сьогодні слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань, яке погоджене генеральним прокурором, та обрав народному депутату України Медведчуку Віктору Володимировичу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за даними клопотання, Медведчуку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 111 та ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 258-3 КК України.

На вказану ухвалу суду Медведчук може подати апеляцію.

Нагадаємо, Віктора Медведчука затримали 12 квітня у межах спецоперації СБУ. 

Раніше стало відомо, що 27 лютого 2022 року народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук, підозрюваний у державній зраді, втік з-під домашнього арешту. Інформація про те, що Медведчук може втекти, з’явилася ще 21 лютого, коли до будинку політика під’їхали кілька автомобілів і бусів, у які почали вантажити майно. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter