Справа Ноздровської: суд розглядає відео з обшуків у домі Россошанського

Дата: 22 Лютого 2021
A+ A- Підписатися
Шевченківський районний суд Києва продовжує досліджувати докази в справі Ірини Ноздровської. На засіданні 22 лютого переглядали відео, зняте під час слідчих дій, зокрема обшуку господарських споруд, що належать підозрюваному Юрієві Россошанському.
 
Про це повідомляє кореспондентка видання ZMINA.
 
Фото: Анастасія Москвичова

Адвокат підозрюваного заявив про процесуальні порушення під час обшуку, зокрема, як він зазначив, участь в обшуку невідомої особи.

Також, за його словами, розмір печі, яку оглядають та звідки збирають зразки на відео, був недостатнім, щоб там спалювати верхній одяг загиблої.
 
Натомість потерпіла, мати загиблої активістки Катерина Дуняк, знову говорила про те, що Ірину вбила група осіб. За її словами, слідчі оглядали не всю нерухомість, що належить родині підозрюваного, і через це, на її переконання, частина доказів може бути втрачена.
 
Наступне засідання в цій справі заплановано на 1 березня.

Тіло самої Ірини 1 січня 2018 року знайшли у водоймі біля села Демидів Вишгородського району на Київщині. За попередніми даними експертизи, жінка загинула від множинних колото-різаних ран. За підозрою в її вбивстві вже 8 січня затримали 63-річного Юрія Россошанського, батька засудженого Дмитра Россошанського. У Нацполіції заявили, що Юрій Россошанський зізнався у вбивстві правозахисниці. Але його захист стверджує, що чоловіка змусили зізнатись у злочині, якого він не скоював, пообіцявши натомість допомогти його синові.

Фотографія обкладинки: Народна Правда

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter