Слідство розробляє п’ять версій замаху на одеського активіста Михайлика

Дата: 24 Вересня 2018
A+ A- Підписатися

Слідство розглядає п’ять версій замаху на одеського активіста Олега Михайлика, який скоїли 22 вересня.

Про це на брифінгу в Одесі повідомив начальник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін.

Він додав, що створена посилена слідчо-оперативна група під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, куди також увійшли оперативники СБУ.

Перша версія замаху пов’язана з громадською діяльністю потерпілого. Друга – з участю Михайлика в конфліктній ситуації з будівництвом житлового комплексу “Золотий берег”. Активіст допомагав інвесторам домогтися завершення будівництва.

Третя версія розробляється на основі конфлікту Михайлика з новими власниками авторинку “Успіх”.

“Четверта версія – це особистісні стосунки. П’ята версія – злочин скоєно невстановленими особами з хуліганських мотивів“, – деталізував Головін.

За даними слідства, в Михайлика стріляли всього раз. За попередніми припущеннями, було використано револьвер системи “Наган”. Гільзи слідчі на місці злочину не виявили.

Тим часом одеське онлайн-видання “Українська служба інформації” оприлюднило фото авто марки Renault, на якому, за інформацією медіа, могли пересуватися нападники на Михайлика.

Видання уточнило, що ці фото вони отримали від джерел у правоохоронних органах.

За даними видання, на основі цих фото будується головна версія щодо підозрюваних у нападі на Михайлика. 

Нагадаємо, в лідера одеської організації партії “Сила людей” Олега Михайлика стріляли в центрі Одеси увечері 22 вересня. Внаслідок поранення в грудну клітку він пережив клінічну смерть.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter