Слідча в справі Ноздровської знову проігнорувала виклик на засідання

Дата: 07 Липня 2021
A+ A- Підписатися

Шевченківський районний суд знову відклав розгляд справи про вбивство громадської активістки Ірини Ноздровської через неявку свідка – слідчої Лідії Лучинської, яка вела розслідування.

Про це повідомляє кореспондентка ZMINA.

Фото: Анастасія Москвичова

Лучинська не прийшла до суду попри те, що на минулому засіданні суд ухвалив рішення про її примусовий привід. Тепер колегія ухвалила повторне рішення доставити її примусово на засідання 21 липня.

Окрім неї, на наступні засідання для допиту викличуть кількох експертів, залучених до розслідування, а також нинішнього начальника головного управління поліції Київщини Андрія Нєбитова (його планують викликати на 14 липня). Раніше на суді заслуховували записи його розмов з обвинуваченим Юрієм Россошанським, під час яких той зізнався у вбивстві, потім уже на суді відмовившись від своїх слів і заявивши, що зробив заяву під тиском.
 
Родичі Ірини Ноздровської також клопотали про допит нинішнього депутата Верховної Ради Іллі Киви, який, за їхніми словами, брав участь у пошуках на час зникнення активістки, але суд поки що залишив це без розгляду – рішення ухвалять після допитів Лучинської і Нєбитова.
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter