Сім’ї євреїв-переселенців, які втратили годувальника, зможуть провести до трьох тижнів у Карпатах

Дата: 03 Травня 2022
A+ A- Підписатися

Внутрішньо переміщені родини, які внаслідок бойових дій втратили тимчасово чи незворотно годувальника сім’ї, можуть узяти участь у проєкті, в межах якого отримають можливість на три тижні поїхати до Карпат.

Про це повідомили в Асоціації єврейських громадських організацій та общин України.

Фото: Balkhovitin / WikiCommons

Пілотний проєкт впроваджують за фінансової підтримки американського фонду з Каліфорнії “Nova Ukraine” – це некомерційна організація, яка працює над наданням гуманітарної допомоги українцям та підвищенням обізнаності про Україну в Сполучених Штатах, а також у всьому світі.

Родини, які братимуть участь у проєкті, матимуть можливість від трьох тижнів перебувати Карпатах з проживанням у хороших умовах, триразовим харчуванням на день та екскурсіями, а також відвідувати групові та індивідуальні заняття з психологами, зокрема й заняття для дітей. 

Упродовж усього терміну перебування в проєкті сім’ям забезпечать страхування та консультації й допомогу волонтерів. Організатори проєкту надають і допомогу з пересування до місця перебування та зворотним шляхом.

Для отримання детальнішої інформації про умови участі в проєкті організатори просять звертатися за адресою vaadua@gmail.com, а в листі вказувати прізвище, ім’я та телефон, щоб волонтерам було легше вийти із заявниками на зв’язок. 

Нагадаємо, що з кінця лютого в Україні понад 1,4 мільйона людей зареєструвались як внутрішньо перемішені особи. Статус внутрішньо переміщеної особи можна оформити в “Дії”.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter