Сім’ям загиблих у кременчуцькому ТЦ “Амстор” виплатять компенсації у 100 тисяч гривень

Дата: 02 Липня 2022
A+ A- Підписатися

Сім’ям загиблих в результаті обстрілу російськими військовими торговельного центру “Амстор” у Кременчуці Полтавської області виплатять компенсації в розмірі 100 тисяч гривень.  

Про це у фейсбуку повідомив мер міста Віталій Малецький. 

Фото з фейсбуку Малецького

“Разом з депутатами міської ради прийняли рішення про збільшення виплати від усієї кременчуцької громади з 50 000 до 100 000 грн кожній сім’ї загиблого у цій страшній трагедії. Також виділили кошти на оплату поховань усіх загиблих”, – написав Малецький. 

Він також зазначив, що з 21 людини, яких вважали зниклими безвісти, експертизою встановлено тіла 20 загиблих, наразі одна людина залишається зниклою безвісти. Одна людина померла в лікарні.

Пізніше у ДСНС повідомили, що завершили розбір завалів. Внаслідок обстрілу, за їхньої інформацією, загинуло 19 та постраждало 66 людей, з яких 26 госпіталізовано. Всього з початку робіт рятувальники виявили 29 фрагментів тіл.
 
Нагадаємо, що російські війська 27 червня завдали ракетного удару по Кременчуку. Влучили в торговельний центр “Амстор”.

Запуск ракет “Х-22”, за даними СБУ, здійснили зі бомбардувальників “Ту-22М3”, які злетіли з аеродрому “Шайковка” у Калузькій області РФ. Самі ж ракети випустили у повітряному просторі Курської області. 

28 червня  на території Полтавської області оголосили День жалоби з метою вшанування пам’яті загиблих. 
Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter