Савченко написала, що боїться за своїх адвокатів

Дата: 26 Червня 2015
A+ A- Підписатися

Українська льотчиця Надія Савченко, яка утримується в російському СІЗО, не бачить сенсу довше місяця знайомитися з матеріалами справи, порушеної проти неї.

Про це повідомив адвокат української льотчиці Марк Фейгін на своїй twitter-сторінці.

У тексті листа Савченко, який оприлюднив адвокат, йдеться про те, що вона прийняла рішення ознайомитися з матеріалами кримінальної справи до 2 липня, оскільки не бачить необхідності відводити на це більше місяця.

Не вважаю за потрібне витрачати на ознайомлення більше часу свого життя у в’язниці“, – написала Надія Савченко.

Також вона додала, що за всі процесуальні наслідки бере відповідальність на себе, бо вважає, що “інститут адвокатури в Росії не має сенсу як такий, оскільки в Росії не діє закон“.

Крім того, українська льотчиця повідомила, що побоюється за життя і свободу своїх адвокатів – Марка Фейгіна, Іллі Новікова та Миколи Полозова – у зв’язку з її захистом.

Нагадаємо, українську льотчицю, народного депутата, члена ПАРЄ Надію Савченко утримують в Росії протягом року, її звинувачують у причетності до вбивства російських журналістів на Донбасі та в незаконному перетині кордону. Адвокати та сама Савченко відкидають ці звинувачення і стверджують, що її викрали в Луганській області та незаконно вивезли на територію Росії.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter