Савченко може поновити голодування

Дата: 11 Березня 2015
A+ A- Підписатися

Українська льотчиця Надія Савченко, що перебуває у московському СІЗО, може поновити голодування, якщо до неї не допустять українських лікарів. Адвокат Марк Фейгін оприлюднив відео, що свідчить про її непричетність до вбивства російських журналістів на Донбасі.

Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін на своїй twitter-сторінці повідомив, що інший адвокат льотчиці Микола Полозов відвідав її сьогодні, і вона передала нового листа.

Надія Савченко зазначила, що 5 березня припинила голодування, щоб її не госпіталізували до російської лікарні і не годували примусово, а також щоб допустили до неї українських лікарів, бо німецькі і російські лікарі її вже мали змогу оглянути. Однак дозволу на огляд українським лікарям досі не надали. При цьому російські лікарі вводять у її раціон нові продукти, які їй не підходять та викликають гострий панкреатит.

Якщо до кінця тижня українські лікарі не будуть до мене допущені і не відкоректують мій вихід з голоду, то з 16 березня я відмовляюся від їжі і виводу із голоду до зустрічі із лікарями з України“, – написала Савченко. 

Нагадаємо, Марк Фейгін також оприлюднив відео, що доводить непричетність української льотчиці до загибелі російських журналістів на Луганщині. Слідство стверджує, що Савченко коректувала вогонь, коли було вбито російських журналістів, а після цього, близько 12-ї години, подзвонила комбату “Айдару” Сергію Мельничуку. Однак, дані слідства і відео не збігаються, бо згідно з доказами захисту льотчиця вже дві години перебувала в полоні, в неї забрали телефон і одягнули у балаклаву.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter