Розведення у Петрівському почнуть 9 листопада

Дата: 08 Листопада 2019
A+ A- Підписатися

Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на непідконтрольному Донбасі ухвалила рішення розпочати розведення сил і засобів поблизу Петрівського 9 листопада о 12:00.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

«Тристороння контактна група, за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей України, погодила дату та час початку відновленого відведення сил і засобів на ділянці розведення в районі Петрівського. Розведення розпочнеться в суботу, 9 листопада 2019 року, о 12:00 годині за Київським часом», — заявив спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік.

Незадовго до цього у штабі ООС повідомляли, що планують розпочати розведення 8 листопада, проте тільки після дотримання режиму тиші з боку бойовиків.

Українська сторона сьогодні готова до розведення військ на ділянці №3 – командувач ОССьогодні, 8 листопада, о 12.00…

Gepostet von Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation am Donnerstag, 7. November 2019

 

“Сьогодні о 12.00 ми запустимо білу ракету, що сигналізуватиме противникам про нашу готовність, якщо ворожа сторона не відповість таким же сигналом, можна буде вважати, що противник зірвав не тільки процес розведення, а й порушив міжнародні угоди”, – сказав командувач ООС Володимир Кравченко

Нагадаємо, що нещодавно закінчилось розведення військ у населеному пункті Золоте, про яке домовились у Мінську. Його переносили декілька тижнів, через недотримання режиму тиші з боку бойовиків. 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter