Військові РФ знов обстріляли Харківщину: є загиблі та поранені

Дата: 21 Червня 2022
A+ A- Підписатися

Унаслідок обстрілів російськими військовими 20 червня на Харківщині загинули троє людей, ще семеро отримали поранення.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Фото: UKR.NET

“По області протягом доби окупанти обстрілювали Ізюмський, Чугуївський, Харківський райони. Загалом за добу 3 загиблих, 7 людей поранені, їм надається медична допомога”, – зазначив він.

За його словами, протягом доби окупанти обстрілювали Київський, Індустріальний, Салтівський та Немишлянський райони Харкова. Зокрема, він зазначив, що вночі у Київському районі Харкова внаслідок російських ударів суттєво пошкоджена будівля одного з освітніх закладів – приміщення зруйноване на 40%.

Також голова ХОВА повідомив, що у Салтівському районі зазнало обстрілу транспортне підприємство — виникла пожежа, поранений працівник. Водночас на Ізюмщині також триває ліквідація пожежі на газопереробному підприємстві, яку спричинили обстріли окупантів.

“На Харківському напрямку ворог зосередив зусилля на утриманні зайнятих рубежів, намагається не допустити виходу ЗСУ в тил російському угрупуванню, що діє на Слов’янському напрямку. В районі Ізюму тривають бої, наші захисники відбивають атаки ворога та надійно тримають свої позиції”, – розповів Синєгубов.

Нагадаємо, 19 червня у селищі Циркуни, що на Харківщині, 74-річний чоловік підірвався на міні.

Цього ж дня в Ізюмському районі Харківської області у водойму, де купалися двоє дітей 13 та 14 років, потрапив снаряд, який здетонував. Діти отримали осколкові поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter