Росіяни завдали удару по центру Херсона: загинув літній чоловік

Дата: 17 Грудня 2023
A+ A- Підписатися
Російські війська вчергове обстріляли центр Херсона. Через це загинув літній чоловік, який ішов вулицею. Крім того, під час ранкового обстрілу Херсонщини поранень зазнали шестеро поліціянтів.
 
Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.
 

“Внаслідок чергового обстрілу центральної частини Херсона з боку російських окупаційних військ загинув чоловік. Його тіло виявили сьогодні зранку. Вже встановлено особу”, поінформував він.

В обласній прокуратурі уточнили, що центральна частина міста зазнала обстрілу близько 10:20. Травми, несумісні з життям, отримав 81-річний чоловік, який просто йшов вулицею.

Також під час ранкового обстрілу села Дар’ївка Херсонського району поранень зазнали шестеро поліціянтів.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 Кримінального кодексу України). Наразі прокурори займаються документуванням воєнних злочинів збройних сил РФ.

Крім того, за даними голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, минулої доби окупаційні війська 96 разів обстріляли область, випустивши 577 снарядів з мінометів, артилерії, “градів”, ПТРК, танків, авіації та БПЛА.

По місту Херсон армія РФ випустила 40 снарядів.

Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; адмінбудівлю, навчальний заклад, підприємство та територію парку в Херсоні.

Жертв та постраждалих серед цивільного населення немає.

Нагадаємо, у ніч проти 16 грудня уламки збитих російських дронів пошкодили цивільну інфраструктуру в Херсонській області, також поранень зазнали троє цивільних. Крім того, за минулу добу через обстріли окупантів в області ще четверо людей отримали поранення.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter