Росіяни вперше від початку повномасштабного вторгнення обстріляли Хмельницький: жертв немає

Дата: 30 Березня 2022
A+ A- Підписатися

Уночі 29 березня російські окупанти обстріляли місто Хмельницький. 

Про це повідомив міський голова Олександр Симчишин.

Один із символів Хмельницького – будівля кінотеатру “Планета”, колишнє пожежне депо з каланчею, збудоване в 1954 році. Фото: Хмельницька міська рада

Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав. За словами Симчишина, нині ситуація контрольована. 

“Всі відповідні служби та структури спрацювали оперативно і чітко”, – говорить він. 

Обстріл Хмельницького, як зазначив Симчишин у коментарі 24 каналу, став першим від початку повномасштабного російського вторгнення.

“Можуть обстрілювати будь-які об’єкти. Я вважаю, що ворог нам вибору не залишив, він чітко означив методи війни – просто знищує все українське. Тому ми маємо бути пильними й не концентруватися на якихось окремих об’єктах”, – сказав мер. 

До цього окупанти неодноразово обстрілювали місто Старокостянтинів, зокрема 29 березня там поцілили в аеропорт. Атака, за словами мера міста Миколи Мельничука, була серйозна та завдала відчутних збитків, однак обійшлося без жертв. 

“Ворог повністю знищив усі наявні в нас запаси паливно-мастильних матеріалів, що ми з великими потугами зібрали в якості стратегічного запасу”, – розповів він. 

За даними голови Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія, вночі 29 березня окупанти загалом завдали три удари по промислових об’єктах області.

Фотографія обкладинки: Хмельницька міська рада 

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter