Росіяни вбили на Донеччині літню жінку та поранили ще двох

Дата: 07 Березня 2024
A+ A- Підписатися
6 березня армія РФ обстріляла з артилерії село Нетайлове на Донеччині, через це загинула літня жінка. Крім того, окупанти скинули авіабомби на селище Клебан-Бик, там двоє жінок зазнали поранень.
 
Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.
 
Наслідки російських обстрілів на Донеччині. Архівне фото

“6 березня 2024 року окупанти здійснили артилерійський обстріл с. Нетайлового Очеретинської ОТГ. Внаслідок влучання снаряда по одній з вулиць смертельне поранення отримала 62-річна жінка, яка на момент атаки перебувала на власному подвір’ї”, – йдеться у повідомленні.

Також за даними правоохоронців, армія окупантів скинула на село Клебан-Бик Іллінівської територіальної громади керовані авіабомби. Від вибуху тілесних ушкоджень зазнали двоє жінок – 48 та 56 років, під час удару вони перебували вдома. Потерпілих ушпиталили до медичного закладу, де у них діагностували мінно-вибухові травми, різані рани та струс головного мозку.

Окрім того, внаслідок обстрілу пошкоджені багатоквартирні будинки, приватні домоволодіння, електромережі й автомобіль.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 3 березня війська РФ завдали ударів по Покровському району Донецької області, унаслідок цього шестеро людей зазнали поранень. Крім того, впродовж минулої доби окупанти поранили ще одну людину.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter