Окупанти вбили ще чотирьох і поранили одинадцятьох цивільних на Донеччині

Дата: 05 Лютого 2023
A+ A- Підписатися

У ніч з 4-го на 5 лютого армія РФ продовжувала обстрілювати Донеччину, відомо про чотирьох загиблих цивільних. Одну людину окупанти вбили в Ямполі, також адміністрація отримала інформацію про трьох раніше загиблих жителів Бахмута. Крім того, ще одинадцятеро мирних мешканців отримали поранення.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Наслідки російських обстрілів Донеччини. Джерело: телеграм-канал Павла Кириленка

У ніч на 5 лютого армія РФ завдала 2 ракетних удари по Дружківці: поранені 5 людей, пошкоджені 4 багатоповерхівки та дитсадок.

На Волноваському напрямку під вогнем опинився Вугледар та околиці громади. Загиблих немає.

На Донецькому напрямку  у Кураховому прямим влучанням пошкоджено крамницю. Постраждали 2 багатоквартирні будинки та споруда одного з підприємств. Вранці окупанти обстріляли Соловйове Очеретинської громади – пошкоджено 2 будинки. Під обстрілами опинилась Авдіївка – пошкоджено АКХЗ.

Наслідки російських обстрілів Донеччини. Джерело: телеграм-канал Павла Кириленка

На Горлівському напрямку росіяни обстріляли Часів Яр — пошкоджено щонайменше 7 житлових будинків та будівлю підприємства. У Соледарській громаді пошкоджено 3 будинки у Роздолівці і ще 3 у Васюківці.

На Лисичанському напрямку у Ямполі Лиманської громади одна людина загинула. У Званівській громаді пошкоджено 2 будинки у Переїзному — без жертв.

Також Донецька ОВА отримала інформацію про трьох раніше загиблих жителів Бахмута.

Нагадаємо, вдень 4 лютого, російські військові вчергове обстріляли центр Бахмута, повністю зруйнувавши багатоповерхівку.

Поділитися:
Якщо ви знайшли помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter